BALUL DE MOȘ NICOLAE AL PENSIONARILOR DIN TIMIȘOARA

Desi in centrul filosofiei Lions se afla in principal copiIi, carora le acordam toata atentia si sustinerea noastra, in data de 4 decembrie 2010 am ales sa fim alaturi si de cea mai mare categorie socialã din România... pensionarii.

Desi in centrul filosofiei Lions se afla in principal copiIi, carora le acordam toata atentia si sustinerea noastra, in data de 4 decembrie 2010 am ales sA fim alaturi si de cea mai mare categorie socialã din România... pensionarii. 

 
Prin amabilitatea si cu sprijinul domnului Mihail Punga, presedintele Case de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Timis, am reusit, alaturi de sponsori precum Raiffeisen Bank si altii, noi, Lions Tymes 1266, sa organizam primul Bal de Mos Nicolae al pensionarilor din Timisoara.Ni s-au alaturat ca parteneri atat presa locala care ne-a sprijinit cu o buna mediatizare cat si postul de televiziune Pro tv care a inregistrat si transmis evenimentul.
 
Astfel acest bal dedicat celor 230 de pensionari a avut loc în premiera la Casa Harmonia, cel mai mare centru privat de îngrijire a persoanelor vârstnice din România, cât si locul de întâlnire a membrilor clubului nostru.

Programul asigurat de Lions Club Tymes 1266 împreuna cu gazdele evenimentului a fost unul diversificat, în care pensionarii si-au etalat calitatile lor artistice. De asemenea, cei prezenti au avut parte de o formatie de muzica populara cât si de o tombolã cu multe surprize. Valoarea proiectului s-a ridicat la peste 5000 de euro si a constituit un prilej de bucurie pentru toti cei prezenti si a fost apreciat ca un real succes. in speranta cã am adus un zâmbet pe chipul lor ca si organizatori alaturi de Casa Harmonia, sperm ca aceastã actiune sã o repetam an de an.
 
 Amedeo Fratila Presedinte - Lions Tymes 1266
Înapoi