Balul Florilor de Mai - ediția 2009

Cand membri Clubului LIONS Tymes 1266 au simtit ca este nevole de un suflu proaspat în rândurile lor, au hotarât sã imblanzească cateva leoaice, exercitiu din care s-a nascut un nou club LIONS în exclusivitate de doamne puternice si de o moralitate ireprosabila, cu pozitii sociale stabile, dornice sa-si uneasca fortele si sa ofere o parte din timpul si energia lor, celor aflati în nevoi.

Când membri Clubului LIONS Tymes 1266 au simtit ca este nevole de un suflu proaspät în rândurile lor, au hotarât sã îmblânzeascà câteva leoaice, exercitiu din care s-a nascut un nou club LIONS în exclusivitate de doamne puternice si de o moralitate ireprosabila, cu pozitii sociale stabile, dornice sa-si uneasca fortele si sa ofere o parte din timpul si energia lor, celor aflati în nevoi.
 
Prima „misiune" in care le-au implicat a fost aceea de co-organizator a balului de caritate „FLORI DE MAI", care a avut ca scop, strângerea de fonduri pentru a putea plati „calatoria" a 40 de copii, infestati cu HIV, „IN TARA INFORMATIEI", proiect initiat de Mitropolia Banatului. Pentru ca balul si-a atins scopul, aceastã „calatorie" a devenit posibila, achizitionându-se 40 de laptopuri cu care acesti copii sa poata „naviga" prin societatea care i-a stigmatizat iar acum ii respinge. Printre invitatii de marca a balului, s-a aflat însusi Ministrul Sanatatii, d-nul Ion Bazac. Balul „Flori de mai", editia 2010, doreste a trata proiecte, cel putin la fel de importante ca cel de anul acesta.
 
Înapoi