Balul Florilor de Mai la Timişoara

Cea de-a treia ediţie a Balului Florilor de Mai, un eveniment prezentat într-o manieră elegantă, un "crâmpei" de primăvară adus prin cântec de NICO și Ducu Bertzi o încununare de muzică, vals și culoare.

Cea de-a treia ediţie a Balului Florilor de Mai, un eveniment prezentat într-o manieră elegantă, un "crampei" de primăvară adus prin cantec de NICO și Ducu Bertzi o încununare de muzică, vals și culoare.

Veniți, privighetoarea cantă și liliacul e-nflorit,
Cantați, nimic din ce e nobil, suav și dulce n-a murit.
Dar dintre flori și dintre stele, nimica nu va fi clintit,
Veniți, privighetoarea cantă și liliacul e-nflorit!
 
Asa si-au invitat prietenii lions, doamnele clubului Lions Diamond, la cea de a treia editie a Balului Florilor de Mai. Un eveniment prezentat într-o maniera elegant (Claudia Jeremia, actritã a Teatrului National Timisoara), un „crampei" de primãvara adus prin cantec de NICO si Ducu Bertzi, o încununare de muzicã, vals, lumina si culoare. Au fost prezenti prieteni lions din cluburile Timisoara si Iris, tinerii Leo si Leo Young Spirit, dar si membri ai cluburilor Rotary. Ne-au sustinut în realizarea evenimentului nasii nostri, clubul Tymes 1266. Ne-au onorat cu prezenta Guvernator Rodica Dacin si trei Past Guvernatori, Florian Dacin, Mihai Olariu si Gheorghe Sepetean.
 
Au raspuns invitatiei noastre, Past Guvernator D108 Italia, Presedintele fondator LC Wroslaw Polonia, Guvernatorul Serbiei, Presedinte de club Italia. Distinsii oaspeti ne-au aratat prin prezenta lor ca lionismul nu are granite, el reprezinta punti de prietenie si generozitate. Dincolo de starea de veselie si sentimentele de caldã ospitalitate, doamnele LC Diamond au încercat sa transmita tuturor celor prezenti, ca "a darui înseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale". Si... au reusit!!! Au reusit sã daruiasca sperantã, au reusit sã aduca primavara in sufletele copiilor ambliopi si nevazatori de la Liceul Iris Timisoara, beneficiarii celor doua proiecte propuse - o operatie de implant de cristalin si o tabara de olarit. Cel deal treilea proiect, promovarea tinerelor talente, va ramane în continuare în atentia doamnelor LC Diamond, fondurile colecttae fiind de aceasta data insuficente pentru realizarea lui.
 
Momentul, care a umplut inimile de emotie, l-a reprezentat interpretarea muzicala, plina de sensibilitate, a copiilor de la Liceul iric. Ei au fost aceia care au intampinat oaspetii cu irisi realizati de manutele lor dibace.
Ciprian Pop (proiectul 3) ne-a amintit ca, doina, ca si vesnicia, s-au nascut la sat.
 
Datorita voua, dragi prieteni, in seara de 6 mai, visele au devenit realitate, lacrimile s-au transformat in flori de liliac, iar privighetoarea... a cantat!
 
Va multumim!
Înapoi