L.C. Tymes 1266 - U.N.H.C.R - parteneriatul continuă

În data de 6 februarie o delegație formată din experți tehnici ai Ministerului de Interne și Externe din Olanda și Ungaria au vizitat Centrul de Tranzit în Regim de Urgență din Timișoara, unde au fost plăcuți impresionați să afle despre parteneriatul dintre cluburile Lions Tymes.

In data de 6 februarie 2011, o delegatie formata din experti tehnici ai Ministerului de Interne si Externe din Olanda si Ungaria au vizitat Centrul de Tranzit în Regim de Urgență din Timișoara, unde au fost plăcut impresionați să afle despre parteneriatul dintre cluburile Lions Tymes.

Prin urmare, au solicitat reprezentantului UNHCR în România, Machiel Solomons să cunoască promotorii acestei initiative, Președinte fondator Radu Mihaescu, IPP Gabriela Ciucă si Președinte Amedeo Frățilă.

Find contactați de către coordonatorul de programe UNHCR România, Alina Stobbs, Clubul Tymes 1266, prin președintele său Amedeo Frățilă, a oferit  în onoarea delegației formată din 19 membri, o seară cu specific românesc, unde a evocat parteneriatul Lions - UNHCR.

IPP Gabriela Ciucã a înmânat din partea guvernatoarei Districtului 124 România - Rodica Dacin - premiul și diploma cu mențiune adresatã Clubului Lions Diamond în cadrul concursului "Afișe pentru pace", acordată lui Mimi Mabu de la centrul de refugiați. 

O foarte frumoasă apreciere a venit din partea ofițerului de la UNHCR Geneva - de origine canadiană - povestindu-ne că tatăl ei, membru al clubului Lions din Alberta, Canada, și-a dorit tot timpul un proiect cu UNHCR, lucru nerealizat, find foarte plācut impresionată de faptul ca două cluburi Lions din Timisoara, Tymes 1266 si Diamond, au reusit acest frumos parteneriat.

Înapoi