Istoric Misiune Obiective Melvin Jones Istoric Misiune Obiective Melvin Jones Istoric Misiune Obiective Melvin Jones

Despre noi

Lions Tymes 1266 Timişoara

Asociaţia Clubul Lions Tymes 1266 a fost înfiinţată în 05 decembrie 2011.

Vezi detalii
Foto - Lions Tymes 1266 Timişoara
Foto - Misiunea Cluburilor Lions

Misiunea Cluburilor Lions

Noi servim. Este atât de simplu și a fost de când am început pentru prima dată în 1917. Cluburile noastre sunt locuri în care indivizii se unesc pentru a-și acorda timpul și efortul valoros pentru a-și îmbunătăți comunitățile și lumea.

Vezi detalii

Istoric Lions International

Istoria centenară a Asociaţiei Internaţionale a Cluburilor Lions începe la data de 7 iunie 1917, în Statele Unite ale Americii, odată cu înfiinţarea primului Club Lions,la iniţiativa omului de afaceri Melvin Jones. La scurt timp de la înfiinţare, încep să se organizeze din ce în ce mai multe astfel de Cluburi şi spiritul Lions se internaţionalizează. De-a lungul timpului, Cluburile Lions au depus eforturi incomensurabile pentru îmbunătăţirea situaţiei persoanelor defavorizate şi pentru dezvoltarea continua a comunităţilor lor.

Vezi detalii
Foto - Istoric Lions International
Foto - Melvin Jones

Melvin Jones

Leul original - Înainte erau peste 1,4. milioane de lei în întreaga lume, era un singur om cu o viziune. A fost vânzător din Chicago, Illinois, SUA, pe nume Melvin Jones. Condus de o personalitate dinamică și de o inimă plină de bunătate, el a contribuit la crearea unei mișcări de serviciu în urmă cu peste 100 de ani, care este și acum înfloritoare.

Vezi detalii